WORKSHOP FOR ALLE SKOLEBØRN I RANDERS

 

ALLE skolebørn i Randers kommune inviteres til et brag af en workshop fredag d. 9. juni. på Jens Otto Krags Plads 
En formiddag med en helt speciel og sjov oplevelse, hvor stemmen og sangen er i fokus.

Indskolingen er på kl. 09:00 – 09:45.
Mellemtrinet er på kl. 10:30 – 11:15

TILMELDING NEDENFOR

Det er sjovt at synge mange sammen og mærke hvordan energien bare stiger og stiger!
I forbindelse med den store nye sangfestival i Randers inviteres alle skolebørn til Workshop, hvor der sættes fuld fokus på stemmen og dens mange muligheder for leg og udtryk.
Man møder uforberedt op, og bliver ledt af de to kompetente workshopholdere gennem en sjov og lærerig session, der både kan inspirere børnene og deres lærere til nye måder at gribe sang og musik an på.
Sammen med Siri og Kristoffer skal vi bruge vores stemmer, hænder og fødder.
Gennem smil, humor og højt humør, bliver vi ledt gennem 45 minutters sang-workshop, der er tilrettelagt, så indholdet rammer de tre forskellige aldersgrupper.
Alle elever har muligheden for at være med, når de to erfarne sangere og korledere sætter gang i kroppe og stemmer – så hele byen svinger med på smukke klange og skøre rytmer.

Tilmeld dine elever til workshoppen

8 + 7 =

Kristoffer Fynbo Thorning er professionel sanger, højskolelærer og teknikentusiast med mere end 20 års erfaring med undervisning af kor og vokalgrupper med sangere på både amatør- og professionelt niveau.
Han er også en ivrig foredragsholder om sang og fællesskab og har skrevet tre bøger om måder at bringe mennesker sammen igennem sang og bevægelse.
Kristoffer er uddannet solist i vokalledelse fra Det Jyske Musikkonservatorium med speciale i elektroniske stemmer og arbejder til daglig på Brandbjerg Højskole, og
er kendt i den internationale kor- og vokalmusikscene for sin banebrydende tilgang til stilarten ECAPELLA (elektronisk a cappella musik). En stilart han lader komme til  fuldt udtryk i sin sangskrivning til vokalgruppen Postyr, hvor han elsker at inddrage nyt elektronisk legetøj.
Omdrejningspunktet i Kristoffers tilgang til musik og kor er empati, fordybelse og humor.

 Siri Myggen er sanger, vokalleder og komponist, og er uddannet solist i korledelse fra Det Jyske Musikkonservatorium.
Siri brænder for det, hun kalder ”krea-kor” – sang og musik, hvor legen og kreativiteten er den vigtigste agenda. Hun arbejder med live-komposition og samskabelse med alt fra vuggestuebørn til professionelle sangere, og har bl.a. skrevet bogen ”Glade stemmer i folkeskolen” for Sangens Hus.
Hun er samtidig en erfaren aktør på den europæiske musikscene både som musiker, kunstnerisk leder og underviser, og har specialiseret sig i at skabe vokalkunstformater i krydsfeltet mellem komposition og improvisation.
I sit arbejde med det elektroniske vokal-kollektiv Echoes in Veil markerede Siri sig som kunstnerisk leder inden for moderne vokal-kunst, og dette arbejde førte til en nysgerrighed på, hvordan vi kan arbejde endnu mere kreativt med sang både for børn og voksne på alle niveauer.